Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Συντήρηση και απολύμανση κλιματιστικού - Autoservice Κarantzias

Συντήρηση και απολύμανση κλιματιστικού - Autoservice Κarantzias

4/12/2023

Για δροσερές διαδρομές και αυτό το καλοκαίρι, η Autoservice Κarantzias αναλαμβάνει τη συντήρηση και απολύμανση του κλιματιστικού στο αυτοκίνητο σας.

Με φιλοσοφία καθαρά πελατοκεντρική η επιχείρηση Autoservice Κarantzias λειτουργεί ασταμάτητα από το 1968 χτίζοντας ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Το 2004 μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Ξενοφώντος 17 όπου πλέον χτυπά η καρδιά του σωστό service.

Έχοντας ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την κάλυψη κάθε ανάγκης στον βέλτιστο χρόνο, η Autoservice Κarantzias σας εγγυάται πως θα λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το αμάξι σας.

Και επειδή αυτή την εποχή οι βόλτες αυξάνονται και οι διακοπές πλησιάζουν, η Autoservice Κarantzias αναλαμβάνει να σας κρατήσει δροσερούς για όσο διαρκεί το καλοκαίρι. Στην Autoservice Κarantzias έχουν τις απαραίτητες γνώσεις καθώς και εξοπλισμό πλήρωσης και διάγνωσης για όλα τα συστήματα κλιματισμού.

Είναι σε θέση να αναλάβουν εργασίες όπως:

  • Έλεγχος/συμπλήρωμα φρέον
  • Καθαρισμός φίλτρων
  • Συντήρηση/επισκευή συμπιεστή (κομπρέσορα)
  • Συντήρηση/επισκευή ψυγείου air condition
Αν βρίσκεστε ακόμα σε αναζήτηση ενός συνεργείου για την σωστή συντήρηση του κλιματισμού στο αυτοκινήτου σας, καλέστε ή κλείστε άμεσα ραντεβού μέσω της ειδικής φόρμας.

Επικοινωνία
Επωνυμία: Autoservice Κarantzias  
Διεύθυνση: Ξενοφώντος 17, Γλυφάδα, Αττική
Τηλ: 210 9633430 - 210 9631882
Κιν: 6942 907722
Ωράριο: Καθημερινές: 08:00 – 19:00 Σάββατο: 08:00 – 14:00 Κυριακή: Κλειστά
Sitewww.pkarantzias.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις