Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για ό,τι ανταλλακτικό κι αν χρειαστείς, στον Μελανίδη

Διαβάστηκε από 48352 αναγνώστες - 28/8/2021

Στα ανταλλακτικά μία είναι η λύση. Η «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» στέκεται πάντοτε δίπλα στον πελάτη καθοδηγώντας τον με φιλικές συμβουλές και πληροφορίες στην ποιοτικότερη, οικονομικότερη και ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών του αυτοκινήτου του.

Η επισκευή του αυτοκινήτου είναι για πολλούς ένας γρίφος που προκαλεί άγχος και προβλήματα. Η «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» στέκεται πάντοτε δίπλα στον πελάτη καθοδηγώντας τον με φιλικές συμβουλές και πληροφορίες στην ποιοτικότερη, οικονομικότερη και ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών του αυτοκινήτου του.

Kοινοποίησε το »


Η εμπορική εταιρία ανταλλακτικών «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» ιδρύθηκε το 1985 από την δεύτερη γενιά της οικογένειας, ως συνέχεια της «ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ» η οποία είχε παρουσία από το 1964 στον χώρο των ανταλλακτικών.

Σήμερα η νέα εταιρία συνεχίζει να δραστηριοποιείται και να εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΙΑΠΩΝΙΑΣ- ΕΥΡΩΠΗΣ. Η πολυετής πείρα των στελεχών της επιχείρησης εγγυάται την ποιότητα των ανταλλακτικών.

Η γκάμα τους, η οποία διαρκώς ανανεώνεται, περιλαμβάνει τόσο μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (είδη φανοποιΐας, μηχανικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη) όσο και καινούργια (γνήσια και επιλεγμένα after-market).

Παρέχεται έτσι η δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να συνδυάσουν-επιλέξουν ανάλογα με τις ανάγκες του αυτοκινήτου τους, τα καταλληλότερα ανταλλακτικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
 
Επικοινωνία
Λεωφ. Μαραθώνος 34 Γλυκά Νερά ΤΚ 15354
Τηλ.: 210 66 12 556
Fax.: 210 66 13 640          
E-mail.: [email protected]
Site: www.used-carparts.gr

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις