Για ό,τι ανταλλακτικό κι αν χρειαστείς, στον Μελανίδη

Διαβάστηκε από 4273 αναγνώστες - 26/3/2021

Η «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» στέκεται πάντοτε δίπλα στον πελάτη καθοδηγώντας τον με φιλικές συμβουλές και πληροφορίες στην ποιοτικότερη, οικονομικότερη και ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών του αυτοκινήτου του.

 
 

Ανταλλακτικά με όφελος ως και 35%

Η επισκευή του αυτοκινήτου είναι για πολλούς ένας γρίφος που προκαλεί άγχος και προβλήματα. Η «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» στέκεται πάντοτε δίπλα στον πελάτη καθοδηγώντας τον με φιλικές συμβουλές και πληροφορίες στην ποιοτικότερη, οικονομικότερη και ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών του αυτοκινήτου του.

Η εμπορική εταιρία ανταλλακτικών «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» ιδρύθηκε το 1985 από την δεύτερη γενιά της οικογένειας, ως συνέχεια της «ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ» η οποία είχε παρουσία από το 1964 στον χώρο των ανταλλακτικών.

Σήμερα η νέα εταιρία συνεχίζει να δραστηριοποιείται και να εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΙΑΠΩΝΙΑΣ- ΕΥΡΩΠΗΣ. Η πολυετής πείρα των στελεχών της επιχείρησης εγγυάται την ποιότητα των ανταλλακτικών.

Η γκάμα τους, η οποία διαρκώς ανανεώνεται, περιλαμβάνει τόσο μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (είδη φανοποιΐας, μηχανικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη) όσο και καινούργια (γνήσια και επιλεγμένα after-market).

Παρέχεται έτσι η δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να συνδυάσουν-επιλέξουν ανάλογα με τις ανάγκες του αυτοκινήτου τους, τα καταλληλότερα ανταλλακτικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
 
Επικοινωνία
Λεωφ. Μαραθώνος 34 Γλυκά Νερά ΤΚ 15354
Τηλ.: 210 66 12 556
Fax.: 210 66 13 640          
E-mail.: [email protected]
Site: www.used-carparts.gr

Σχετικες Ειδησεις