Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3: Το καλό έγινε καλύτερο
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3: Το καλό έγινε καλύτερο

Διαβάστηκε από 27873 αναγνώστες - 5/11/2021

Η σειρά Vector 4 Seasons της Goodyear είναι η σειρά ελαστικών 4 εποχών της Goodyear, η οποία έχει κατακτώντας τις περισσότερες νίκες από οποιαδήποτε άλλη μάρκα ελαστικών 4 εποχών. Τώρα η τρίτη γενιά είναι εδώ για να μας δείξει πώς βελτιώνεις κάτι τόσο καλά κατασκευασμένο!

51 δοκιμές ελαστικών 4 εποχών από 17 κορυφαία και ανεξάρτητα περιοδικά διεξήχθησαν από τον Νοέμβριο του 2013 ως τον Σεπτέμβριο του 2021 – και τα Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3 ξεχώρισαν, κατακτώντας περισσότερες πρώτες θέσεις από οποιοδήποτε ελαστικό διαφορετικής μάρκας. Τα Vector 4 Seasons Gen-3 ξεχώριζαν, συν τοις άλλοις, για την ισορροπημένη συμπεριφορά τους υπό όλες τις συνθήκες, για την ασφάλεια που προσέφεραν σε χιονισμένο και βρεγμένο οδόστρωμα, για το καλό φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο, για την εξοικονόμηση καυσίμου και για το μειωμένο θόρυβο κύλισης.


Ο σχεδιασμός των Vector 4 Seasons Gen-3 με τις μεγάλες και βαθιές εγκοπές και τις υδροδυναμικές αυλακώσεις, και η τεχνολογία Aqua Control της Goodyear επιτρέπουν τη βελτίωση στην απομάκρυνση του νερού

Ο σχεδιασμός των Vector 4 Seasons Gen-3 με τις μεγάλες και βαθιές εγκοπές και τις υδροδυναμικές αυλακώσεις, και η τεχνολογία Aqua Control της Goodyear επιτρέπουν τη βελτίωση στην απομάκρυνση του νερού

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Η τρίτη γενιά του Vector 4 Seasons είναι λοιπόν εδώ για να συνεχίσει την παράδοση των προκατόχων της και έχει ξεκινήσει με φόρα, αφού μιλάμε για ένα ελαστικό που ήδη καταλαμβάνει τις κορυφαίες θέσεις σε δοκιμές παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε νικητής μεταξύ 30 ανταγωνιστικών brands στη δοκιμή ελαστικών 4 εποχών του Auto Bild.
 

Βαριά κληρονομιά, μεγάλες απαιτήσεις

Τα νέα Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3 κλήθηκαν να συνεχίσουν τη σημαντική κληρονομιά τους σε μια κατηγορία, όπως αυτή των ελαστικών 4 εποχών, που κερδίζει συνεχώς σε δημοφιλία. Και μιλάμε για μια κατηγορία δύσκολη – τα ελαστικά 4 εποχών έχουν να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη ποικιλία συνθηκών από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία ελαστικού και οφείλουν να λειτουργούν εξίσου αποδοτικά και τις 365 μέρες του χρόνου. Οι άνθρωποι της Goodyear λοιπόν σήκωσαν τα μανίκια τους και βρήκαν λύσεις που τους επέτρεψαν να εξελίξουν περισσότερο ένα ήδη κορυφαίο προϊόν. Έτσι, τα νέα Vector 4 Seasons Gen-3  προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι, μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος και βελτιωμένο χειρισμό σε στεγνό οδόστρωμα και καλύτερη αντιμετώπιση της υδρολίσθησης σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα πώς επετεύχθησαν όλα αυτά.
 

Τα μαγικά εργαλεία της Goodyear

Καταρχάς θα μιλήσουμε για το χιόνι: μέσω της τεχνολογίας Snow Grip της Goodyear τα νέα Vector 4 Seasons Gen-3 προσφέρουν 5% καλύτερο χειρισμό σε σχέση με τον προκάτοχό τους, αξιοποιώντας τις πολλές φαρδιές εγκοπές στο κέντρο του πέλματος του ελαστικού.
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις