Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ έρχεται με δώρα!

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ έρχεται με δώρα!

Διαβάστηκε από 11538 αναγνώστες - 21/12/2022

Σπουδαία τα νέα για όσους επιλέγουν τα ελαστικά Bridgestone και Firestone! Ανταμοιβές, προνόμια και ένα club αποκλειστικά για εκείνους.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ σας ανταμείβει και είναι πάντα δίπλα σας

Την ΕΛΑΣΤΡΑΚ σίγουρα θα την ξέρετε.Εταιρεία με ρίζες στο 1982, είναι από το 2001 η επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα ελαστικά Bridgestone και Firestone,τα οποία δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις – Τα Bridgestone έχουν άλλωστε κατακτήσει, μεταξύ άλλων, συνολικά 29 πρωταθλήματα της F1 και αυτό θα πρέπει να αρκεί. Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ λοιπόν, γεμίζει με δώρα και προνόμια για ένα χρόνο όλους όσοι εμπιστεύονται την ασφάλεια, την άνεση και τις επιδόσεις των ελαστικών της.Έχει δημιουργήσει το elastrackclub, μια λέσχη στην οποία μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε επιλέξει να αγοράσει καινούργια λάστιχα της Bridgestone και της Firestoneαπό το δίκτυο καταστημάτων elastrakclub. Στα μέλη του elastrakclub προσφέρονται μοναδικές παροχές  και επιπλέον μηνιαία δώρα χωρίς καμιά συνδρομή ή άλλη υποχρέωση.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δωρεάν αντικατάσταση λόγω ζημιάς

Κοινώς, η ΕΛΑΣΤΡΑΚ καλύπτει την «κακιά στιγμή»! Κάθε ελαστικό Bridgestone και Firestone έρχεταιβέβαια με εργοστασιακή εγγύηση. Πέρα τούτου όμως, για τα μέλη του elastrakclub προσφέρεται δωρεάν αντικατάσταση αν κάποιο ελαστικό πάθει ζημιά και καταστεί ακατάλληλο, ακόμα και αν φταίτε εσείς!Δηλαδή:το ρίξατε σε ένα πεζοδρόμιο και το λάστιχο δεν φτιάχνεται; Μη στεναχωριέστε, δεν τρέχει και τίποτα –πληρώνει το club για καινούργιο ελαστικό! Η δωρεάν αντικατάσταση έρχεται αποκλειστικά με την αγορά τεσσάρων ελαστικών και έχει διάρκεια ενός έτους.Αφορά από ένα ως τέσσερα ελαστικά για επιβατηγά και 4x4 αυτοκίνητα και ένα περιστατικό ανά μέλος. Για να είστε δικαιούχοι εννοείται πως θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας στοelastrakclub.gr και να διαθέτετε το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς των ελαστικών και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.
 

Κληρώσεις δώρων κάθε μήνα

Ένα άλλο πλεονέκτημα που απολαμβάνουν τα μέλη του elastrakclub είναι πως, με την εγγραφή τους,θα συμμετάσχουν σε 12 μηνιαίες κληρώσεις δώρων, τα οποία προσφέρονται από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Η συμμετοχή στις κληρώσεις ξεκινά τον επόμενο μήνα από το μήνα που αγοράσατε τα ελαστικά σας – και θα πρέπει να έχετε αγοράσει τουλάχιστον δύο ελαστικά Bridgestone ή Firestone από οιαδήποτε κατηγορία οχημάτων για να μπορείτε να συμμετέχετε.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις