Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Συνεργασία κορυφής για τη Bridgestone: Προμηθεύει την Lamborghini Huracan Tecnina
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνεργασία κορυφής για τη Bridgestone: Προμηθεύει την Lamborghini Huracan Tecnina

Διαβάστηκε από 52312 αναγνώστες - 1/2/2023

Τα ελαστικά της σειράς POTENZA αναδεικνύουν πλήρως τις επιδόσεις των σούπερ σπορ αυτοκινήτων, όπως η Lamborghini Huracán, αυτοκινήτων «γεννημένων» για επιδόσεις.

Ελαστικά πρώτης τοποθέτησης στη Lamborghini Huracán

Τα ελαστικά Potenza Sport έχουν ασύμμετρο σχεδιασμό πέλματος, που ενισχύει την απόκριση του τιμονιού και την σταθερότητα στις στροφές καθώς και μία εσωτερική δομή στεφάνης που κατανέμει ομοιόμορφα την πίεση στις στροφές. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τη νέα σύνθεση γόμας, που βελτιώνει την πρόσφυση.

Ως ελαστικό υπέρ υψηλών επιδόσεων επόμενης γενιάς, το Potenza Sport θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των premium σπορ ελαστικών, παρέχοντας την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των δοκιμών που διεξήγαγε ο ανεξάρτητος οργανισμός TÜV SÜD1).

Το Bridgestone Potenza Race, ένα ημί slick ελαστικό που εξελίχθηκε για τις πίστες, με πιστοποίηση για χρήση και σε δρόμο, εγγυάται εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα χάρη στη βελτιστοποιημένη σύνθεση γόμας, τον καινοτόμο σχεδιασμό πέλματος και το σπορ προφίλ που αυξάνει τον έλεγχο της οδικής συμπεριφοράς.

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στον καλύτερο χρόνο γύρου, το καλύτερο φρενάρισμα σε στεγνό και η εξαιρετική διάρκεια ζωής μέσα στην πίστα, από τον πρώτο έως τον τελευταίο γύρο, όπως αποδεικνύεται από τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τον ανεξάρτητο οργανισμό TÜV SÜD2).
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις