Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ελαστικά Kumho για υπερ-υψηλές επιδόσεις

29/10/2018

Η Κορεάτικη εταιρεία ελαστικών Kumho Tire Company, που ιδρύθηκε το 1960 διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών με εξαγωγές που ξεπερνούν 1,8 δις USD$ σε 189 χώρες. Με έδρα το Gwang-Ju αποτελεί μέρος της Kumho Asiana Group, μία από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου στην Κορέα.

Η εταιρεία KUMHO TIRES σχεδιάζει και παράγει ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, SUV, ελαφρά και βαριά φορτηγά, λεωφορεία, ελαστικά για πολιτικά και πολεμικά αεροσκάφη καθώς επίσης και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.

Πρωταγωνιστής στον κλάδο των ελαστικών παγκοσμίως η KUMHO TIRES έχει αναπτύξει τεχνολογικές καινοτομίες που τις δίνουν τη δυνατότητα να παράγει από συμβατικά ελαστικά, ελαστικά Υπερ-υψηλών επιδόσεων που απαιτούν επίπονα tests στηριζόμενα σε τεχνολογία της F1 μέχρι ελαστικά για το Boeing 747 τα οποία είναι πιστοποιημένα από τη NASA.
 
Πιο αναλυτικά τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η KUMHO TIRES είναι:
 
  • Run-Flat Tire Technology από το 2003, η οποία αφορά ελαστικά υψηλής τεχνολογίας τα οποία επιτρέπουν στον οδηγό να κινείται με ταχύτητα μέχρι 80 km/h, όταν το ελαστικό δεν έχει αέρα.
  • Extreme Technology καθώς είναι μία από τις δύο εταιρείες παγκοσμίως που έχουν κατασκευάσει ελαστικό για ταχύτητες μέχρι 360km/h, χάρη σε νέα μίγματα και συστήματα αποβολής της θερμοκρασίας
  • Αγωνιστική Τεχνολογία ελαστικών και τεχνολογία ελαστικών αεροσκαφών
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία εισαγωγέα: Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.
Διεύθυνση: Λ. Αθηνών 71
Τηλ: 210 3483777
e-mail: [email protected]
site: www.sigma-motion.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις