Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

KYMHO SOLUS HA32: Νιώσε ασφαλής όλο το χρόνο

10/9/2020

Το νέο ελαστικό τεσσάρων εποχών SOLUS HA32 της KUMHO σχεδιάστηκε να λειτουργεί σε όλες τις συνθήκες όλο το χρόνο, δίνοντας λύση σε όσους ψάχνουν ένα προϊόν που συμπεριφέρεται άψογα και με ασφάλεια, όλες τις εποχές του χρόνου.

Το ελαστικό τεσσάρων εποχών Solus HA31 της Kumho είναι αρκετά δημοφιλές και χρησιμοποιείται κατά κόρον τόσο σε επιβατικά αυτοκίνητα όσο και στην κατηγορία των SUV. Παρ όλα αυτά, ο διάδοχός του, το Solus HA32 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι ανώτερο σε σχεδόν κάθε μέτρηση, με 15% μεγαλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένο και 10% βελτιωμένο χειρισμό και επιδόσεις φρεναρίσματος τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα.

Τα αυτοκίνητα που πωλούνται ως καινούργια στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου έρχονται στην πλειονότητά τους εξοπλισμένα με ελαστικά καλοκαιρινών προδιαγραφών, τα οποία, όσο καλά και αν είναι στις ήπιες κλιματολογικά εποχές, η απόδοσή τους είναι πιθανό να μειωθεί σημαντικά όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 7 ° Κελσίου, μια μέση θερμοκρασία κατά τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, συνθήκες που συναντάμε σε αρκετές περιοχές τηε Ελλάδας.

Για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση, ένας ολοένα και αυξανόμενος αριθμός οδηγών προμηθεύονται ένα σετ ελαστικών για το καλοκαίρι και άλλο ένα σετ ελαστικών για το χειμώνα. Το μειονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ο διπλασιασμός των δαπανών, ιδιαίτερα αν επιλέξουν και ένα δεύτερο σετ ζαντών, καθώς και η ανάγκη εναλλαγής των ελαστικών περίπου δύο φορές κάθε χρόνο. Ο τέλειος συμβιβασμός είναι ένα προϊόν για όλες τις εποχές, σχεδιασμένο να λειτουργεί σε όλες τις συνθήκες όλο το χρόνο.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θεωρείται ότι είχε ήδη εξασφαλίσει μία από τις τρεις κορυφαίες διακρίσεις στον κόσμο (The Red Dot Design Award) πριν από την κυκλοφορία του στην ευρωπαϊκή αγορά. Η σύνθετη επένδυση του ελαστικού και το μοτίβο πέλματος σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ, είναι οι δύο βασικοί υπεύθυνοι για τις αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην απόδοση του σε υγρές συνθήκες, ενώ του έχουν αποφέρει και μια αξιοζήλευτη ετικέτα βαθμού Β για την πρόσφυση του στο βρεγμένο. Άλλα χαρακτηριστικά, όπως οι τρισδιάστατες αλληλοσυνδεόμενες αυλακώσεις του εξασφαλίζουν εντυπωσιακό χειρισμό σε όλες τις συνθήκες - ιδίως αυτές που περιλαμβάνουν χιόνι, πάγο ή λάσπη.

Το νέο ελαστικό είναι αρχικά διαθέσιμο σε 42 μεγέθη για να χωράει σε ζάντες διαμέτρου από 14 έως 18 ίντσες, οι οποίες θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες ενός μεγάλου φάσματος επιβατικών αυτοκινήτων, καθώς και πολλά από τα SUV που είναι τώρα δημοφιλή στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Όπως ταιριάζει σε ένα τόσο ξεχωριστό προϊόν, το πλευρικό τοίχωμα του HA32 διαθέτει ένα διακριτικό εικονίδιο για όλες τις εποχές που περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό ολόγραμμα, το οποίο αλλάζει εμφάνιση σύμφωνα με τη γωνία του επικρατούμενου φωτός. Τα σύμβολα «M + S» και «3 νιφάδες χιονιού» που φέρει, αποτελούν τα διαπιστευτήρια του προϊόντος για τις χειμερινές δυνατότητές του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις