Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Falken ΑΖΕΝΙS FK 510: Eλαστικό υψηλών επιδόσεων

7/10/2019

Το AZENIS FK510 είναι ένα ελαστικό υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένο για όσους αναζητούν άριστη πρόσφυση και εξαιρετική απόδοση.

Η Falken είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες ελαστικών στον κόσμο με τεράστιες υποδομές για την εξέλιξη των ελαστικών τους. Μέσα στις ιδιόκτητες πίστες της εταιρίας, το κάθε ελαστικό ξεχωριστά περνάει από αμέτρητα τεστ προσομοίωσης όλων των συνθηκών προτού βγει στο δρόμο, ώστε να εξασφαλιστεί ότι είναι σε θέση να κάνει πράξη όλα όσα υπόσχεται.
 
Έχοντας τη βαρύτητα της 6ης μεγαλύτερης εταιρίας ελαστικών στο κόσμο, η Falken γνωρίζει με ακρίβεια τις απαιτήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα μας και παρουσιάζει ένα από τα καλύτερα ελαστικά επιδόσεων για δρόμο.



Η τεχνολογία 4D Nano Design επιτρέπει στους μηχανικούς της Falken να βελτιστοποιούν τις νέες ενώσεις υψηλής απόδοσης σε μοριακό επίπεδο, βελτιώνοντας τόσο την πρόσφυση τόσο σε στεγνό όσο και βρεγμένο οδόστρωμα. Τα προηγμένα υλικά βιομάζας, συμβάλλουν στη βελτίωση της ευκαμψίας και της πρόσφυσης του πέλματος ενώ παράλληλα μειώνεται η παραγωγή θερμότητας των πολυμερών. Η συνολικά μεγαλύτερη αναλογία αυλακώσεων στο σχέδιο πέλματος, σε συνδυασμό με τις ογκώδεις διαμήκεις εγκοπές, παρέχουν εξαιρετική απόδοση τόσο σε στεγνό όσο και βρεγμένο οδόστρωμα. Επίσης, τα φαρδιά πλαϊνά μέρη του πέλματος ευνοούν τις υψηλές ταχύτητες στις στροφές και βελτιώνουν την πλευρική πρόσφυση. Το FK510 καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πολυτελών σπορ οχημάτων και διατίθεται σε μεγέθη που κυμαίνονται από 17 έως 22 ίντσες.
 
Γιατί να επιλέξετε το νέο ΑΖΕΝΙS FK 510 της Falken;
  • Για απόλυτο χειρισμό τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο χώμα
  • Μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος
  • Αθόρυβο με απόλυτη σταθερότητα ακόμα και σε στροφές
  • Μοναδική προστασία από περιπτώσει υδρολίσθησης σε καλοκαιρινές δυνατές μπόρες
  • Μέγιστη ασφάλεια
Με το νέο ΑΖΕΝΙS FK 510 θα ταξιδέψετε παντού, με ασφάλεια, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και κατάστασης οδοστρώματος.



To ΑΖΕΝΙS FK 510 έχει κερδίσει τιμητικές διακρίσεις σε συγκριτικά τέστ που έχουν πραγματοποιήσει  αναγνωρισμένα έντυπα του εξωτερικού, όπως η Autobild, το Auto Motor und Sport, το Sport Auto. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα της STS Α.Ε. 2106121215 ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:
www.sts-sa.gr
www.falkentyre.com/en

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις