Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Goodyear σας επιβραβεύει με prepaid card έως 80 ευρώ μέχρι 15/5

Διαβάστηκε από 11291 αναγνώστες - 13/5/2021

Προλαβαίνετε ακόμα να κερδίσετε μία προπληρωμένη κάρτα αξίας έως 80 ευρώ, αφού η ενέργεια Goodyear2Win λήγει στις 15 Μαΐου. Φροντίστε για την ασφάλειά σας αγοράζοντας ελαστικά Goodyear ή Dunlop και βγείτε κερδισμένοι.

Ο άκρως σημαντικός ρόλος που παίζουν τα ελαστικά στην ασφάλειά μας είναι δεδομένος, αφού αυτά είναι τα μοναδικά εξαρτήματα που κρατούν το όχημα σε επαφή με το δρόμο. Για αυτό το λόγο, πρέπει να τα αλλάζουμε όχι μόνο όταν η πρόσφυση τους είναι κατά πολύ μειωμένη, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η Goodyear, μέσω της ενέργειας «Goodyear2win»ανταμείβει τους καταναλωτές με μία προπληρωμένη κάρτα, αξίας έως 80 ευρώ, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο και στην οικονομία μας. Η ενέργεια ξεκίνησε στις 15 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαΐου 2021, και αφορά αγορές που έγιναν από τις 15/4/2021 και θα συνεχιστούν έως τις 15/5/2021.

Η συμμετοχή γίνεται μέσω της σελίδας https://goodyear2win.gr/, η οποία περιέχει παράλληλα αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες.

Όσοι αγοράσουν τετράδα ελαστικών Goodyear ή Dunlop, διαστάσεων από 16 ίντσες και άνω, δικαιούνται μία προπληρωμένη κάρτα. Ο τρόπος με τον οποίον θα αποκτηθεί η κάρτα είναι απλός: Αφού γίνει η αγορά των ελαστικών από κατάστημα του επίσημου δικτύου της Goodyear, ο καταναλωτής θα επισκεφτεί την ιστοσελίδα https://goodyear2win.gr/ και, συμπληρώνοντας τη φόρμα, κερδίζει το δώρο του. Επιβραβεύονται όλες οι αγορές, αρκεί τα ελαστικά να είναι set και διαστάσεων από 16 ιντσών και επάνω.

Το ποσό prepaid κάρτας φτάνει έως και τα 80 ευρώ, αναλόγως των διαστάσεων ελαστικών. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι ελαστικών 16 ιντσών κερδίζουν 20 ευρώ, ενώ όσοι επιλέξουν ελαστικά 17 ιντσών δικαιούνται 30 ευρώ. Από 18 έως 20 ίντσες, το ποσό είναι 50 ευρώ, και, τέλος, όσοι αγοράσουν ελαστικά από 21 ίντσες και άνω, κερδίζουν 80 ευρώ.

Προλαβαίνετε ακόμα να κερδίσετε χρήματα φροντίζοντας πάνω από όλα για την ασφάλειά σας, αφού η ενέργεια «Goodyear2win» θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 15 Μαΐου 2021.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις