Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με 20 ευρώ: Έτσι επισκευάζεις μια γρατζουνισμένη ζάντα αλουμινίου
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με 20 ευρώ: Έτσι επισκευάζεις μια γρατζουνισμένη ζάντα αλουμινίου

19/6/2023

Έχει συμβεί στους περισσότερους ενώ παρκάρουν. Ένας λάθος υπολογισμός, κάτι που δεν πρόσεξες και η ζάντα... μαγαρίστηκε. Μικρό το γρατζούνισμα, αλλά μεγάλη ταλαιπωρία πιστεύεις ότι θα έχεις. Κι όμως, με ένα 20άρικο μπορείς να κάνεις τη δουλειά, σωστά, μόνος σου.

Κάντο μόνος σου - Τι πρέπει να έχεις μαζί σου

Είναι ένα αναγκαίο κακό. Σε αρκετούς έχει συμβεί να γρατζουνίσουν μία ζάντα. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν τα οφέλη μίας αλουμινένιας σε σχέση με μία σιδερένια ζάντα, για αυτό ας δούμε πώς γίνεται να διορθώσεις το κακό, χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αν δεν μιλάμε για κάποια «χοντρή» ζημιά (βαθούλωμα ή σπάσιμο), μπορείς σε 5 βήματα να λύσεις μόνος σου το πρόβλημα.
 
Τα «σύνεργα» που θα χρειαστείς, απλά και εύκολα διαθέσιμα. Γυαλόχαρτο, κολλητική ταινία, πληρωτικό υλικό (στόκο), πανί μικροϊνών, αστάρι (σπρέι) και βαφή, ενώ συμπληρωματικά αγόρασε και βερνίκι, ανάλογα και με το φινίρισμα της ζάντας σου. Πολλά από τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται στο κιτ επισκευής ζάντας, όσα δεν βρεις μπορείς να τα προμηθευτείς στο διαδίκτυο και όχι μόνο, με συνολικό κόστος γύρω στα 20 ευρώ.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις