Αν έχεις Mercedes, θα πας στον Σταμπολίδη

Διαβάστηκε από 3357 αναγνώστες - 1/11/2017

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι το επιστέγασμα των επαγγελματικών ονείρων των ιδιοκτητών της, Λάζαρου και Αναστάσιου Σταμπολίδη και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα γύρω από τη Mercedes.

 
 

Mercedes : Γνήσιο Service και ανταλλακτικά με 38% έκπτωση, μάθε περισσότερα

Τα συνεργεία της Αττική που σήμερα έχουν ως 35% φθηνότερο service

Η «Σταμπολίδης ΑΕ» είναι από τον Αύγουστο του 2009 εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Mercedes-Benz στα επιβατικά καθώς και στα vans. Λειτουργεί στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στον `Αλιμο Αττικής και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Αεροπορίας 8.
 
Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι το επιστέγασμα των επαγγελματικών ονείρων των ιδιοκτητών της, Λάζαρου και Αναστάσιου Σταμπολίδη και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα γύρω από τη Mercedes. Συνοπτικά προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα του: service,επισκευής φανοποιείου,βαφής,προμήθεια γνησίων ανταλλακτικών και αξεσουάρ ,πάντα κάτω από τις αυστηρές προδιαγραφές της Daimler AG.
 
Με εφόδιά μας την πολυετή εμπειρία στο χώρο των ανταλλακτικών Mercedes-Benz και την αγάπη μας για το αυτοκίνητο, σας υποδεχόμαστε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στον `Αλιμο, για να σας προσφέρουμε εξυπηρέτηση σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Service και Φανοποιείου-Βαφείου.Επικοινωνία
Διεύθυνση: Αεροπορίας 8, `Αλιμος, 17455 
Τηλ: +30 2109911551 
Φαξ: +30 2109911701 
E-mail: [email protected]

Σχετικες Ειδησεις