Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μπαμπασανίδης: Κορυφαίες λύσεις για Mercedes - Smart

3/3/2020

Το Mercedes ή το Smart σας θέλει συντήρηση και φροντίδα από ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Στην Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.

Η εταιρεία « Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. »  ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάληπτα από το 2001 και είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε για το service του Mercedes ή του Smart σας.

Αξιοποιήστε τις μόνιμες προσφορές και εκπτώσεις στις αγορές ανταλλακτικών και στις εργασίες service, επιλέγοντας αυτή σας ταιριάζει.



Το διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο της B.M. Mercedes Benz – smart service  σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τις ποιοτικές υπηρεσίες,  εγγυώνται ότι το αυτοκίνητό σας θα έχει όλα όσα χρειάζεται για να είναι σαν καινούριο μετά την παραλαβή του. 

Το προσωπικό του συνεργείου είναι άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο σε όλα τα μοντέλα τύπου Mercedes Benz και Smart και είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία και απόδοση του αυτοκινήτου σας.



Οι υπηρεσίες που προσφέρει η «Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.» είναι:
  • Service - επισκευές
  • Ηλεκτρολογικά
  • Air Condition
  • Φανοποιία - Βαφή
  • Αναβαθμίσεις κινητήρων
  • Δερμάτινες επενδύσεις
  • Περιποίηση
  •  
Η ποιότητα των εργασιών και των υπηρεσιών είναι πιστοποιημένη και μέσω της εγγύησης εργασίας. Παράλληλα το αμάξι σας εξοπλίζεται με κορυφαία γνήσια ανταλλακτικά που καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους.
 
Θωρακίστε εσάς και το αυτοκίνητό σας στο μέρος όπου η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι καθημερινότητα και η ικανοποίηση του πελάτη απόλυτη προτεραιότητα και στόχος.



Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 26 Αργυρούπολη Τ.Κ. 16452
Τηλ. 210 99.21.076
Fax. 210 99.01.241
E-mail. [email protected]
Site: http://mercedes-smartservice.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις