Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Heaven Cars: Ο παράδεισος για το αυτοκίνητο σου

27/2/2020

Η Heaven Cars έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εμπειρία ετών, είναι ο συνδυασμός για ένα άψογο αυτοκίνητο.

Η επιχείρηση Heaven Cars δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων, εμπορίου ανταλλακτικών και τοποθέτησης αυτών από το 1998 με μεγάλη επιτυχία.

Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος του πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα. Όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας.

Επισκεφθείτε τώρα τις εγκαταστάσεις Heaven Cars, επωφεληθείτε από τις ανά περιόδους προσφορές, και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λ. Φυλής 203 Καματερό
Τηλέφωνο: 210 2693812 
Κινητό: 6977 664 362
email: [email protected]
Site: https://www.heavencars.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Heaven-Cars-1261284633965037/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις