autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
ILEP-CryoTech: Νέες εγκαταστάσεις στο Κρυονέρι

ILEP-CryoTech: Νέες εγκαταστάσεις στο Κρυονέρι

8/10/2024

Η εταιρεία ILEP-CryoTech, με αποκλειστική δραστηριότητα στον κλιματισμό και ψύξη οχημάτων, ανακοινώνει την μεταφορά της σε νέες εγκαταστάσεις στο Κρυονέρι.

Η εταιρεία ILEP-CryoTech μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις  με έδρα το Κρυονέρι όπου θα συνεχίσει να αναλαμβάνει με συνέπεια να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από την σωστή λειτουργία του κλιματισμού και της ψύξης του αυτοκινήτου σας.  
 
Η ILEP-CryoTech ιδρύθηκε το 1988 με αποκλειστική δραστηριότητα τον κλιματισμό και ψύξη οχημάτων. Σήμερα, μετά από 36 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό, αποτελεί τη μεγαλύτερη ολοκληρωμένη μονάδα για κλιματισμό και ψύξη οχημάτων στην Ελλάδα.
 
Σταθερά προσηλωμένη στην προμήθεια και διανομή κλιματιστικών και προϊόντων υποστήριξής τους στην Ελληνική αγορά συνεχίζει την πρωτοποριακή της πορεία στον τομέα της ψύξεως με συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες. Αποτελεί μια εισαγωγική εταιρεία, όπου τα κλιματιστικά και ανταλλακτικά που διανέμει και εμπορεύεται καλύπτουν κάθε τύπο κλιματισμού, όπως για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά, μίνι βαν, φορτηγά, οχήματα εκτός δρόμου αλλά ακόμη και ψυκτικές μονάδες για την συντήρηση και κατάψυξη προϊόντων.
 
Στο ευέλικτο τμήμα υπηρεσιών και ανταλλακτικών της ILEP-CryoTech, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες όλων των εφαρμογών κλιματισμού, αναλώσιμων και ανταλλακτικών. Η συνεχής διαθεσιμότητα αξιόπιστων ανταλλακτικών σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση των εγκαταστατών , προσφέρει στους πελάτες της ILEP-CryoTech εγγυημένη, άμεση και πάνω από όλα υπεύθυνη δουλειά.
 
Υπηρεσίες που προσφέρει η ILEP-CryoTech:

  • Συντήρηση κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων
  • Απολύμανση κλιματισμού αυτοκινήτων
  • Επισκευή κλιματιστικών, ψυκτικών μηχανημάτων και κομπρεσέρ
  • Θέρμανση: Επισκευή / αντικατάσταση καλοριφέρ
  • Τοποθέτηση κλιματιστικών
  • Αναβάθμιση κλιματιστικών
  • Τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων
  • Σχεδιασμός / Κατασκευή
Επικοινωνία:
Νέα Διεύθυνση: 23ο χλμ ΕΟ Αθηνών - Λαμίας, Κρυονέρι, τ.κ. 14568
Τηλ: 210 8002150
Fax: 210 8070323
Email: [email protected]
Website: http://www.cryotech.gr
Facebook
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις