Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

«Κατασκευαστής της Χρονιάς» η Bridgestone

Διαβάστηκε από 1816 αναγνώστες - 22/10/2019

Η Bridgestone κατέλαβε τη No. 1 θέση σε τρέχουσες δοκιμές χειμερινών ελαστικών που διεξήγαγε η Auto Bild.

Το αξιόλογο γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Bild συνέκρινε για άλλη μια φορά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα περισσότερων από 100 ελαστικών για χειμώνα αλλά και για όλες τις εποχές, σε μία σειρά από δύσκολες δοκιμασίες. Η μεγαλύτερη δοκιμή, το κορυφαίο Winter-Supertest, συνδύασε αρκετές συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένων 53 χειμερινών ελαστικών στη διάσταση 225/45 R17. Συνολικά, η προσοχή εστιάστηκε σε ένα χαρακτηριστικό, την απόσταση φρεναρίσματος- τόσο στο χιόνι όσο και στο στεγνό και το βρεγμένο οδόστρωμα. Το συνολικό συμπέρασμα από όλες τις δοκιμές είναι σαφές: με το νέο, κορυφαίο χειμερινό της ελαστικό, η Bridgestone κατατάσσεται No. 1.
 
Το νέο, κορυφαίο χειμερινό ελαστικό αναπτύχθηκε με βάση τα αποτελέσματα μιας έρευνας πελατών, που πραγματοποιήθηκε από τη Bridgestone, με 20.000 συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν συνεχώς οι οδηγοί. Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι θέλουν ένα χειμερινό ελαστικό που να προσφέρει αξιόπιστο έλεγχο του οχήματος στο βρεγμένο καθώς επίσης δυνατές επιδόσεις σε χιόνι και πάγο. Εστιάζουμε σε πραγματικές λύσεις για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί κάθε μέρα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιΆ αυτή τη θετική αξιολόγηση από το Auto Bild. Για άλλη μια φορά, αυτό επιβεβαιώνει ότι δημιουργούμε εμπιστοσύνη, εκεί, όπου έχει τη μεγαλύτερη σημασία: στο σημείο, όπου το όχημα συναντά το δρόμο.
 
Με το νέο Blizzak LM005, η Bridgestone πρόσθεσε στην χειμερινή της σειρά ένα ακόμα κορυφαίο ελαστικό, που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλά επίπεδα ασφαλείας. Το LM005 αποδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα ελαστικά στις δοκιμές του TÜV SÜD, στις κατηγορίες «φρενάρισμα στο χιόνι», «φρενάρισμα στον πάγο» και «ελκτική δύναμη στο χιόνι» η Bridgestone αποδεικνύει τις δυνατές της επιδόσεις για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά στα διαφορετικά τεστ του Auto Bild. Στη διάσταση 225/45 R17, για παράδειγμα, το LM005 κατέκτησε την κατάταξη "εξαιρετικό".
 
 
Το Blizzak Bridgestone επί του παρόντος διατίθεται σε 118 διαστάσεις (14 έως 21). 46 πρόσθετες διαστάσεις θα ακολουθήσουν το 2020, ενώ το διαστασιολόγιο θα επεκταθεί έως τις 22 ίντσες. Μέχρι το 2020, 24 από τις πιο δημοφιλείς διαστάσεις θα διατίθενται και με τη μοναδική τεχνολογία παθητικής ασφάλειας DriveGuard της Bridgestone. Είναι επίσης το πρώτο χειμερινό ελαστικό που έχει ευρωπαϊκή ετικέτα «A» για την κατηγορία πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα για όλες τις διαστάσεις του.
 
Οι δοκιμές σε στεγνό & βρεγμένο οδόστρωμα πραγματοποιήθηκαν από τον TÜV SÜD για λογαριασμό της Bridgestone από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο του 2018 στο ATP Papenburg (Γερμανία). Οι δοκιμές σε χιόνι και πάγο πραγματοποιήθηκαν στο SPG στην Σουηδία. Όχημα δοκιμής: VW Golf 1.6 VII, διάσταση 195/65 R15. Το Blizzak LM005 τέθηκε σε σύγκριση ως προς τις επιδόσεις των κυριότερων ανταγωνιστών: Continental WinterContact TS860, Michelin Alpin 6, Goodyear UltraGrip 9, Pirelli Cinturato Winter. Παράρτημα Αρ. Αναφοράς [713139853-BM]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις