Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Bridgestone Turanza 6 με ασυναγώνιστη απόδοση στη βροχή

Νέο Bridgestone Turanza 6 με ασυναγώνιστη απόδοση στη βροχή

Διαβάστηκε από 5749 αναγνώστες - 6/2/2023

Το νέο Bridgestone Turanza 6, που κατασκευάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες και τις προσδοκίες των οδηγών, επιτυγχάνει την καλύτερη στην κατηγορία απόδοση σε βρεγμένο, κορυφαία χιλιομετρική απόδοση και βελτιωμένη απόδοση καυσίμου/ενέργειας.

Νέο ελαστικό από τη Bridgestone

Η Bridgestone, παγκόσμιος ηγέτης στα ελαστικά και τις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, παρουσιάζει το νέο θερινό ελαστικό τουρισμού – το  Bridgestone Turanza 6. Το κορυφαίο ελαστικό προσφέρει την καλύτερη στην κατηγορία απόδοση σε βρεγμένο με σκοπό να κρατήσει τους οδηγούς ασφαλείς στο δρόμο, ενώ παρέχει επίσης ενισχυμένη βιωσιμότητα μέσω της κορυφαίας χιλιομετρικής απόδοσης και της βελτιωμένης απόδοσης καυσίμου/ενέργειας. Το νέο Bridgestone Turanza 6 προσφέρει στους οδηγούς την ικανότητα του ελέγχου και την αυτοπεποίθηση σε αγχωτικές και απρόβλεπτες συνθήκες, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας βροχερής ημέρας.
 
Σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τον ανεξάρτητο οργανισμό TÜV SÜD, το Bridgestone Turanza 6 υπερέχει των ανταγωνιστών του στον τομέα «καλύτερη στην κατηγορία απόδοση σε βρεγμένο». Αυτός ο τομέας περιλαμβάνει την καλύτερη απόδοση στους ελιγμούς στις στροφές και την εξαιρετική απόδοση σε ευθεία γραμμή. Το Bridgestone Turanza 6 επιτυγχάνει επίσης την καλύτερη στην κατηγορία της Ευρωπαϊκής Ετικέτας διαβάθμιση «A» στην πρόσφυση σε βρεγμένο για όλες τις διαστάσεις.
 
Εκτεταμένη έρευνα καταναλωτών που διεξήχθη από την Bridgestone σχετικά με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των οδηγών έδειξε ότι το 86% των οδηγών αναφέρουν την «απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα» ως μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους κατά την αγορά ενός ελαστικού και παράλληλα τη βροχή και τις συνθήκες οδήγησης σε βρεγμένο οδόστρωμα ως μία από τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο δρόμο. Με την καλύτερη στην κατηγορία απόδοση στο βρεγμένο, το Bridgestone Turanza 6 ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των οδηγών και τους βοηθά να διατηρούν την ασφάλειά τους στο δρόμο ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες με πολύ νερό – υποστηρίζοντας τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Bridgestone για οδική ασφάλεια.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις