Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η πιο συμφέρουσα λύση στα Toyota - Lexus

Διαβάστηκε από 7933 αναγνώστες - 25/10/2020

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, και έμπειρο τεχνικό προσωπικό η Κοντραφούρης Service προσφέρει εδώ και 30 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του Toyota - Lexus σας.

Το συνεργείο του Κοντραφούρης Δημήτρης είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου.
Με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του, φιλικό χαμόγελο, υπομονή, επιμονή και ειλικρίνεια το συνεργείο Κοντραφούρης Δημήτρης αναπτύσσει καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους οδηγούς, κάτι που φαίνεται και από το μεγάλο πελατολόγιο του.

Είναι ανεξάρτητος επισκευαστής Toyota-Lexus και στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του στο Κερατσίνι,  προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πραγματοποιώντας κάθε εργασία με ακρίβεια.
 
Διαγνωστικό έλεγχο, μικρό ή μεγάλο service αυτοκινήτου, αλλαγή λαδιών ή έλεγχο καυσαερίων. Οι έμπειροι μηχανικοί μπορούν αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής σε μηχανικά ή ηλεκτρικά συστήματα, ενώ θα κάνουν και έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση που πρέπει να περάσετε ΚΤΕΟ.  

Όλα τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα είναι κατάλληλα για το όχημα σας, άριστης ποιότητας από κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας.

Το συνεργείο Κοντραφούρης Δημήτρης διαθέτει σταθερά χαμηλές τιμές στις εργασίες του, ενώ προχωρά ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες προσφορές ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πελάτες της.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Θυμάτων Κατοχής 47, Κερατσίνι – Αμφιάλη, 18757, Αττική
Τηλ/Fax: 210 4318256
Email: : [email protected]
Facebook: Toyota lexus Kontrafouris
 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις