Ελαστικά αυτοκινήτου στον Κορυδαλλό - Autocare

Διαβάστηκε από 3448 αναγνώστες - 2/10/2021

Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες. Για να είστε απόλυτα σίγουροι για την κατάσταση των ελαστικών σας και να νιώθετε πάντα ασφαλείς, εμπιστευτείτε την Autocare στον Κορυδαλλό.

Η επιχείρηση Autocare στην περιοχή του Κορυδαλλού, ασχολείται εδώ και 25 χρόνια με την εμπορία ελαστικών, ζαντών, αναρτήσεων καθώς και αξεσουάρ αυτοκινήτων.  

Κοινοποίησέ το »


Η μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία, είναι αυτές που σε κάνουν να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των τεχνικών. Πάντα με τις καλύτερες τιμές στις πιο επώνυμες μάρκες της αγοράς αλλά και για κάθε πορτοφόλι.

Στην Autocare θα βρείτε μια τεράστια γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αξεσουάρ και αναρτήσεις, για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, και το φορτηγό.
Θα βρείτε όλη τη γκάμα των επώνυμων ελαστικών, (Michelin, CONTINENTAL, TOYO, Pirelli, Goodyear, Dunlop κ.α), και επώνυμων εταιρειών όσο αφορά τις ζάντες αλλά και τις αναρτήσεις (Enkei, Borbet, Darwin, Bilstein, KONI, KW, κ.α.)

Το καταρτισμένο προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει με προθυμία , τεχνογνωσία και συνέπεια, παράλληλα με τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα της αγοράς. Η τεράστια γκάμα σε όλα τα προϊόντα σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές έχουν εκτοξεύσει την φήμη και το πελατολόγιο της εταιρείας στα ύψη.

Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες της Autocare για εγγυημένο αποτέλεσμα!
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Ποταμού 38 Κορυδαλλός ΤΚ 18122
Τηλ.: 210 4977255
email: [email protected]
www.karakostas-tyres.gr

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις