autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Οδηγήστε χωρίς άγχος με την πενταετή εγγύηση της Bridgestone!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγήστε χωρίς άγχος με την πενταετή εγγύηση της Bridgestone!

Είναι ωραίο να έχεις λιγότερες έγνοιες όταν οδηγείς. Το ίδιο και να εξοικονομείς χρήματα. Ιδιαίτερα όταν δε χρειάζεται να κάνεις συμβιβασμούς.

Η Bridgestone δεν έχει να αποδείξει τίποτε σε κανέναν. Είναι κορυφαία εταιρεία κατασκευής ελαστικών και τα προϊόντα της "μιλούν" για λογαριασμό της. Για όσο καιρό τη γνωρίζουμε, εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των πελατών της υπέρ του δέοντος. Έτσι, η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει ελαστικά υψηλών προδιαγραφών που παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις και βέβαια ασφάλεια. Αυτό είναι βέβαια γνωστό σε όσους είναι ήδη χρήστες των ελαστικών της Bridgestone. Για τους υπόλοιπους που δεν έχουν ακόμη κάνει το βήμα, συγχαρητήρια, σας ενημερώνουμε ότι το βήμα αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο για εσάς. Βλέπετε, αν δεν το γνωρίζετε ακόμη, η εταιρεία έχει σε τέτοιο βαθμό εμπιστοσύνη στην ποιότητα και την αντοχή που έχουν τα λάστιχά της, ώστε να προσφέρει πενταετή εργοστασιακή εγγύηση. Και σαν να μην είναι αρκετό κάτι τέτοιο, η ΕΛΑΣΤΡΑΚ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Bridgestone στη χώρα μας, "τρέχει" ταυτόχρονα και ένα πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης ελαστικών.

Σιγουριά με πενταετή εργοστασιακή εγγύηση

Εφαρμόζοντας τα αυστηρότερα πρότυπα κατασκευής, η εταιρεία δημιουργεί ελαστικά με εντυπωσιακή αντοχή. Για αυτό και η εγγύηση που προσφέρει η Bridgestone Ευρώπης έχει διάρκεια πέντε ετών και ξεκινά να ισχύει από την ημερομηνία που κατασκευάστηκαν τα ελαστικά. Έχοντας στο νου ότι η ΕΛΑΣΤΡΑΚ φυλάσσει τα ελαστικά της σε υπερσύγχρονες αποθήκες σε ιδανικές συνθήκες φύλαξης, το γεγονός ότι η Bridgestone σας δίνει τη δυνατότητα να τα αντικαταστήσετε απολύτως δωρεάν ή να αποζημιωθείτε μερικώς για αυτά - ανάλογα με το πόσο βάθος έχει μείνει στα αυλάκια του πέλματός τους, είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η εγγύηση αφορά όλους τους τύπους ελαστικών της Bridgestone και της Firestone που κυκλοφορούν για την ευρωπαϊκή αγορά και, πέραν της αγοράς των ελαστικών, δεν χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε άλλο για να την αποκτήσετε.

Και δωρεάν αντικατάσταση ελαστικών από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Εκτός της εργοστασιακής 5ετούς εγγύησης της Bridgestone και Firestone, η ΕΛΑΣΤΡΑΚ προσφέρει επίσης εγγύηση δωρεάν αντικατάστασης ελαστικών για επιβατηγά και 4x4 οχήματα. Η εγγύηση αυτή καλύπτει τις περιπτώσεις κατά τις οποίες τα ελαστικά σας θα καταστούν ακατάλληλα προς χρήση σε μια κακιά στιγμή, ακόμα και με δική σας υπαιτιότητα - λόγου χάριν αν πέσετε σε μια λακκούβα ή αν χτυπήσετε σε πεζοδρόμιο. Για να ισχύσει, θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας στο Elastrakclub (όπου μπορεί να γίνει μέλος οποιοσδήποτε αγοράσει ελαστικά Bridgestone ή Firestrone και να έχει στη διάθεσή του μοναδικές υπηρεσίες και προνόμια)  στη διεύθυνση elastrakclub.gr. Η εγγύηση ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς και αφορά σε ένα μέχρι τέσσερα ελαστικά ανά περιστατικό και σε ένα περιστατικό ανά μέλος. Α, και να θυμηθείτε να κρατήσετε και την απόδειξη αγοράς των λάστιχων, θα σας χρειαστεί.

Πολιτική τους, η ικανοποίησή σας

Η Bridgestone συνεχίζει να προσφέρει την εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών χωρίς διακοπή από το 2011 - τέτοια αυτοπεποίθηση νιώθουν για τα ελαστικά τους. Όσο σίγουροι είναι για την αξιοπιστία τους, άλλο τόσο εστιασμένοι είναι στην ικανοποίηση και την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Οπότε όλα - και οι ιδέες, και η έρευνα και η εξέλιξη, και η επιλογή υλικών , και οι κατασκευαστικές πρακτικές και οι στρατηγικές πωλήσεων - όλα βασικά έχουν ένα στόχο: τον πελάτη και τη διατήρηση της εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ εκείνου και της εταιρείας πολλές δεκαετίες τώρα. Γιατί αγοράζοντας ελαστικά της Bridgestone, εκτός από εξέχουσα ασφάλεια, αντοχή, συμπεριφορά, οικονομία καυσίμου και επιδόσεις, ο πελάτης αποκτά μια ξεγνοιασιά και ελευθερία στην οδήγηση που δύσκολα αποτιμάται. Και αν, στην πορεία, τύχει και γλιτώσει και κάποια χρήματα που θα έδινε για να αντικαταστήσει χαλασμένα ελαστικά, ακόμα καλύτερα!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις