Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Στο δρόμο μαζί με τη GREENTRAC
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο δρόμο μαζί με τη GREENTRAC

Διαβάστηκε από 41810 αναγνώστες

Αν δε γνωρίζατε για τα επιβατικά ελαστικά της Greentrac, να η ευκαιρία σας για να τα μάθετε τώρα που είναι νωρίς…

Η Greentrac κατασκευάζει μεγάλη γκάμα αξιόπιστων και ανθεκτικών ελαστικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, αξιοποιώντας γερμανική τεχνολογία. Είναι μέλος του ομίλου Keter και στη χώρα μας αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την Elastrak, η οποία χάρη στην πολυετή εμπειρία της στο χώρο των ελαστικών και το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, που διαθέτει, εγγυάται μία ασφαλή, value for money εμπειρία στον οδηγό. Η πλήρης γκάμα των προσφερόμενων ελαστικών προσφέρει μία ποικιλία που εξυπηρετεί πάνω από 500 διαφορετικές διαστάσεις, για να πάρετε μια ιδέα - για πολλές χρήσεις και εφαρμογές, αλλά επί του παρόντος θα μας απασχολήσουν τα δημοφιλέστερα ελαστικά της Greentrac για τα επιβατικά αυτοκίνητα.

Greentrac Journey-X

Πρόκειται για να ένα θερινό ελαστικό τουρισμού υψηλών επιδόσεων για επιβατικά οχήματα και διατίθεται σε διαστάσεις από 155/65/R13 μέχρι και 235/40/R18. Οι ασύμμετρες εγκοπές του πέλματος του Journey-X βοηθούν στην επίτευξη αυξημένου ελέγχου και πρόσφυσης του οχήματος, ενώ τα σχεδιαστικά πρότυπα εν γένει έχουν εστιάσει στην βελτίωση της ανθεκτικότητας – το πέλμα είναι πιο στιβαρό, με αποτέλεσμα το ελαστικό να προσφέρει μειωμένη φθορά, μεγαλύτερη σταθερότητα στο τιμόνι και αυξημένη ασφάλεια στο δρόμο.
Η μεγάλη διάρκεια ζωής του Journey-X ενισχύεται από τη χημική σύσταση της γόμας. Η Greentrac χρησιμοποιεί μια εξελιγμένη φόρμουλα που αξιοποιεί τη χρήση πυριτίου, πράγμα που δημιουργεί αρκετά πλεονεκτήματα, όπως η μεγαλύτερη οικονομία κατανάλωσης καυσίμου, αλλά και η εξαιρετική συμπεριφορά στο βρεγμένο οδόστρωμα. Επίσης ο σχεδιασμός των ώμων του ελαστικού διασφαλίζει την ομοιόμορφη φθορά του πέλματος και επεκτείνει τη μακροζωία.

Greentrac Quest-X

Ελαστικό υπέρ υψηλών επιδόσεων που προσφέρεται σε διαστάσεις από 205/50/R17 μέχρι και σε 325/35R22. Αξιοποιεί το κλασσικό μοτίβο πέλματος με τέσσερα αυλάκια σε συνδυασμό με ασύμμετρο σχεδιασμό, για να παρέχει εξαιρετική πρόσφυση – ιδιαίτερα σε βρεγμένες επιφάνειες, όπου επιτυγχάνει δείκτη Α. Η χημική σύσταση του μίγματος περιλαμβάνει στυρένιο-βουταδιένιο και πυρίτιο, πράγμα που, όσοι δεν είναι χημικοί ας γνωρίζουν ότι, ενισχύει την επαφή του λάστιχου με το οδόστρωμα στο βρεγμένο, μειώνει την αντίσταση κύλισης και βελτιώνει την αντοχή της γόμας. Ο σχεδιασμός με τους πολλαπλούς ατσάλινους δίσκους στο εσωτερικό μειώνει τον παραγόμενο θόρυβο προσφέροντας πιο άνετη οδήγηση και η ενίσχυση του χείλους κατά 20% προστατεύει τις ζάντες πιο καλά. Γενικά με το Quest-X ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα θερινό ελαστικό που προσφέρει ασφάλεια, οικονομία και βέβαια εξαιρετικές επιδόσεις με επικέντρωση στο βρεγμένο.

Greentrac Quest-XSUV

Για εκείνους που έχουν SUV και επιθυμούν ένα ελαστικό που είναι επικεντρωμένο στην άσφαλτο καθώς είναι Highway Terrain (HT), υπάρχει το Quest-XSUV. Είναι ένα ελαστικό που προσφέρει εξαιρετική συμπεριφορά και έλεγχο, με το σχήμα των μπλοκ του πέλματος να συμβάλλει στη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και στην αυξημένη ασφάλεια. Η χάραξη του πέλματος μειώνει τον θόρυβο μέσα και έξω από το αυτοκίνητο, ενώ κάνει το ταξίδι σας πιο άνετο και δίνει και περισσότερα χιλιόμετρα ζωής. Επίσης, ο σχεδιασμός με τα τέσσερα αυλάκια βοηθά στην απομάκρυνση του νερού από το πέλμα, μειώνοντας τις πιθανότητες για υδρολίσθηση. Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός πέλματος με δυο στρώματα απομακρύνει το ενδεχόμενο κλαταρίσματος.Το Quest-X SUV διατίθεται σε διαστάσεις από 215/70R16 μέχρι και 285/60/R18.

Greentrac Season Master

Ελαστικό παντός καιρού σε διαστάσεις από 175/70R13 μέχρι και 275/60R20, κατάλληλο για περιοχές με βαρύ χειμώνα και χιόνια. Η γόμα του αξιοποιεί λευκό Carbon Black για χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, βελτιωμένη πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο και καλύτερη οικονομία καυσίμου. Το σχήμα του πέλματος χωρίς κεντρικά αυλάκια και ο ενισχυμένος ατσάλινος σκελετός παρέχουν καλύτερο φρενάρισμα και συμπεριφορά στις στροφές, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την τάση για υδρολίσθηση και την παραγωγή θορύβου και προσφέρει περισσότερη άνεση. Αλλά και ισορροπία υπό όλες τις συνθήκες, αφού εξασφαλίζει πλήρεις και ασφαλείς επαφές με το δρόμο ακόμα και στο χιόνι.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις