Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ultragrip Performance 3: Για να μην σε βρει ο χειμώνας απροετοίμαστο!

Ultragrip Performance 3: Για να μην σε βρει ο χειμώνας απροετοίμαστο!

19/1/2024

Τα χειμερινά ελαστικά Goodyear Ultragrip Performance 3 έχουν σχεδιαστεί ώστε να μην σταματάτε πουθενά, σε οποιεσδήποτε χειμερινές συνθήκες, προσφέροντας ασφάλεια κι επιδόσεις ακόμα κι όταν το χιόνι έχει καλύψει τους δρόμους.

Μπορεί ο χειμώνας ακόμα να μην έχει δείξει στο έπακρο τη σκληρή πλευρά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προετοιμάσουμε το αυτοκίνητο μας για τις κρύες και δύσκολες συνθήκες που θα έρθουν. Ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς που πρέπει να επέμβουμε είναι τα ελαστικά, τα οποία ουσιαστικά είναι η μόνη επαφή του αυτοκινήτου με το οδόστρωμα και παίζουν τον κυριότερο ρόλο στο τομέα της ασφάλειας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι βρεγμένοι δρόμοι και το χιόνι που μπορεί να πέσει κατά τους χειμερινούς μήνες, είναι προκλήσεις που σχεδόν όλα τα  θερινά λάστιχα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν. Αυτό το κενό έρχονται να καλύψουν τα χειμερινά ελαστικά, όπως τα Goodyear Ultragrip Performance 3,τα οποία είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και αποδόσεις, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Σχεδιασμένα για αντίξοες συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες

Με τα ελαστικά Ultragrip Performance 3 της Goodyear πραγματικά ο κάθε οδηγός μπορεί να νιώθει ότι είναι έτοιμος για τον χειμώνα, αφού οι τεχνολογίες που φέρουν και η σχεδίαση που έχουν, είναι ιδανικές για όλες τις καιρικές συνθήκες που μπορούν να επικρατήσουν, όταν η θερμοκρασία βρίσκεται αρκετά κάτω του μηδενός. Aλλωστε το πιστοποιούν και οι πρωτιές που έχει κερδίσει σε διάφορες δοκιμές ελαστικών μεταξύ άλλων και του κορυφαίου γερμανικού περιοδικού AutoBild

Υψηλές επιδόσεις στο χιόνι

Η χάραξη που διαθέτει η γόμα των ελαστικών έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί με σκοπό την άμεση απομάκρυνση του νερού και του χιονιού, προσφέροντας στον οδηγό πρόσφυση και χειρισμό υπό οποιαδήποτε χειμερινή συνθήκη. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Snow Protect που φέρει, κάνει μη αναγκαία τη χρήση αλυσίδων σε συνθήκες χιονόπτωσης και την αποφυγή του προστίμου, έχοντας ταυτόχρονα εξαιρετικό φρενάρισμα και υψηλό επίπεδο κρατήματος, κάτι που πιστοποιήθηκε και από την πρώτη θέση που πήρε στην δοκιμή του γερμανικού TUV.  Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί, τα χειμερινά ελαστικά είναι πολύ πιο αποτελεσματικά σε σχέση με τα θερινά με αλυσίδες, κάτι που δείχνει την «αναγκαιότητα» της επιλογής χειμερινών ελαστικών όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν!

Χειρισμός και πρόσφυση ακόμα και στη βροχή!

Την ίδια στιγμή τα Goodyear Ultragrip Performance 3, αποδεικνύουν τις δυνατότητες του και στο βρεγμένο οδόστρωμα, με την τεχνολογία Wet Grip να προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε φρενάρισμα και έλεγχο, δίνοντας αυτοπεποίθηση στον οδηγό.
 
Στα παραπάνω θετικά στοιχεία, έρχεται να προστεθεί η πρωτιά που κατέκτησαν στη διαδικασία φρεναρίσματος σε στεγνό οδόστρωμα, δείχνοντας τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα τους για όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ χάρη στη τεχνολογία SoundComfort ο θόρυβος κύλισης παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, αυξάνοντας την συνολική αίσθηση πολυτέλειας και προσφέροντας ένα premium αποτέλεσμα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις