Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
<font color=#000000>Service Renault στο Χαιδάρι - Korenta </font>

Service Renault στο Χαιδάρι - Korenta

Διαβάστηκε από 3620 αναγνώστες - 10/6/2022

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης αλλά και αναβάθμισης- βελτίωσης. Στο εξειδικευμένο συγκρότημα Korenta Service το αγαπημένο σου Renault θα έχει την φροντίδα που του αξίζει, από ένα απλό service συντήρησης μέχρι ολοκληρωμένα πακέτα βελτίωσης που θα απογειώσουν τις δυνατότητές του.

Renault : To νέο σου Renault & Dacia σε περιμένει ετοιμοπαράδοτο στην Automotivo!

Αν ψάχνεις για συνεργείο που να παίζει τα αυτοκίνητα Renault στα δάχτυλα, η εταιρεία Korenta Service πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών σου.

Κοινοποίησέ το »


Η επιχείρηση Korenta Renault Service δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1998. Ιδρύθηκε από τους Γεώργιο Ταράτσαλο (μηχανικός) και Κόλεζα Κωνσταντίνο (ηλεκτρολόγος) ύστερα από πολυετή εμπειρία στο χώρο του επίσημου δικτύου της Renault. Κατά συνέπεια, η εταιρεία προσφέρει εφάμιλλες υπηρεσίες με το επίσημο δίκτυο της Renault σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Οι τεχνικοί της Korenta Renault Service γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας μέχρι την παραμικρή του λεπτομέρεια. Με συνεχείς τεχνικές εκπαιδεύσεις, ενημερώνονται για κάθε εργοστασιακή καινοτομία και εξέλιξη παρέχοντας συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου. Η εταιρεία διαθέτει τεράστια εμπειρία πάνω στα αυτοκίνητα Renault και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης αλλά και αναβάθμισης- βελτίωσης.

Πιο συγκεκριμένα στην Korenta Renault Service θα βρείτε:
  • Τομέα service Renault
  • Renault Βελτιώσεις και μετατροπές
  • Renault Φανοποιείο
  • Renault Ανταλλακτικά
  • Renault Ηλεκτρολογείο
  • Ειδικά εργαλεία και τεχνικός εξοπλισμός σχεδιασμένος ειδικά για το Renault σας.
  • Προτάσεις εναλλακτικής επισκευής προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.
Στο χώρο του Service  η εταιρεία ειδικεύεται εκτός από τις απαραίτητες μηχανικές εργασίες ή καθιερωμένα service, σε ηλεκτρολογικές εργασίες όπως τοποθετήσεις αντικλεπτικών συστημάτων, τοποθετήσεις & service air condition, σε τοποθετήσεις ελαστικών, ζαντών κ.α. Παρέχει  ηλεκτρολογείο, αντικατάσταση και επισκευή ελαστικών. Ευθυγράμμιση και πρετοιμασία για κτεο (αμορτισερομέτριση φρενομέτρηση).
 
Τα ανταλλακτικά που τοποθετούνται, είναι πάντα γνήσια εργοστασιακά που χρησιμοποιεί και η επίσημη αντιπροσωπεία της Renault, εκτός αν επιθυμεί ο πελάτης άλλου οίκου.

Όλες οι μετατροπές και βελτιώσεις έχουν σαν γνώμονα την οδηγική ευχαρίστηση και την μέγιστη ασφάλεια καθώς επίσης και την αξιοπιστία.

Επισκεφθείτε τώρα την Korenta Renault Service και επωφεληθείτε των προσφορών
  • Προνομιακές τιμές σε πακέτα συντήρησης και επισκευής με όφελος έως 20%

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 300Α Χαϊδάρι ΤΚ 12461
Τηλ.: 210 5822395
Fax: 210 5822441
Email:  [email protected]
Website: https://www.korenta-renault.gr
 
 
 
 
 
 

Renault : To νέο σου Renault & Dacia σε περιμένει ετοιμοπαράδοτο στην Automotivo!

Σχετικες επιχειρησεις