Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Η Goodyear σου επιστρέφει 80€ με κάθε αγορά

Διαβάστηκε από 1565 αναγνώστες - 1/12/2020

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, η Goodyear Hellas ανακοινώνει για το μήνα Δεκέμβριο και συγκεκριμένα από 1η έως και 31 Δεκεμβρίου 2020 την προωθητική ενέργεια Goodyear2Win & Dunlop2Win.

Η Goodyear, επιθυμώντας να ανταμείψει ακόμα μια φορά τους καταναλωτές, προσφέρει τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αγορά νέων ελαστικών Goodyear ή Dunlop με μία prepaid card αξίας έως €80.
Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά 4 ελαστικών Goodyear ή Dunlop από 16 ίντσες και πάνω, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια prepaid card αξίας έως €80 για να απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Το κάθε σετ ελαστικών θα πρέπει να έχει διαστάσεις από 16 ίντσες και πάνω ενώ η ενέργεια ισχύει για αγορές επιβατικών, SUV, 4x4 ελαστικών. O  κάθε αγοραστής, κατόπιν της επίσκεψής του σε ένα κατάστημα του επίσημου δικτύου μεταπωλητών Goodyear ή Dunlop, κι εφόσον έχει πραγματοποιήσει αγορά ενός σετ ελαστικών Goodyear ή Dunlop στις προαναφερόμενες διαστάσεις, θα πρέπει να αποστείλει τα στοιχεία αγοράς και μια φωτογραφία των νέων ελαστικών στο αυτοκίνητό του μέσω της φόρμας ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ PREPAID CARD στο ειδικά διαμορφωμένο website της ενέργειας www.goodyear2win.gr ή www.dunlop2win.gr, ώστε να λάβει την prepaid card.

Η συγκεκριμένη κάρτα που θα προσφέρεται σε κάθε καταναλωτή, εμπεριέχει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (ανάλογα με τις διαστάσεις ελαστικών που επιλέχθηκαν: 16 ίντσες: €20, 17 ίντσες: €30, 18-20, ίντσες: 50€, 21" ίντσες και πάνω: 80€), το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε κατάστημα που διαθέτει POS και δέχεται mastercard.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την ενέργεια στο www.goodyear2win.gr  και στο www.dunlop2win.gr.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις