Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για Volkswagen Group

Διαβάστηκε από 9754 αναγνώστες - 18/7/2021

Έχοντας κλείσει πάνω από 50 χρόνια συνεχής παρουσίας, η εταιρία Ζαλμάς αποτελεί μία από τις παλαιότερες εμπορικές εταιρίες διανομής αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Αγοραπωλησίες, service και after sales υπηρεσίες για το Group Vag σε άριστο επίπεδο.

Μία επιχείρηση, όλες οι υπηρεσίες γύρω από την μεγαλύτερη αυτοκινητιστική οικογένεια στο κόσμο. Skoda, VW, SEAT και Audi κατέχουν ξεχωριστή θέση στην λειτουργία της εταιρίας, αποτελώντας το κύριο τομέα δραστηριότητας της.

Kοινοποίησε το »


Η κάθετη μονάδα Ζαλμάς στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1.000τ.μ. στην Λυκόβρυση, έχει την λύση σε ότι ψάχνετε. Θέλετε να αγοράσετε ένα καινούργιο μοντέλο; Στην Ζαλμάς υπάρχει διαθέσιμη όλη η καινούργια γκάμα των εταιριών που ανήκουν στο Group Vag και το εξειδικευμένο και άρτια ενημερωμένο προσωπικό, μπορεί να σας εξηγήσει την παραμικρή λεπτομέρεια και να σας συμβουλέψει για την πιο επικερδής για εσάς αγορά. Από την άλλη, υπάρχει μία τεράστια διαθέσιμη γκάμα από επιλεγμένα μεταχειρισμένα τα οποία έχουν ελεγχθεί εις βάθος και πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Εάν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν την αγορά ενός νέου μοντέλου, τότε ένα επιλεγμένο μεταχειρισμένο είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Η εταιρία παρέχει μέχρι και την δυνατότητα ενοικίασης ή ακόμα και μακροχρόνιας μίσθωσης. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε στο προσωπικό τις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε και θα σας προταθεί η πιο καλή επιλογή και πιο συμφέρουσα για εσάς.
 
Η μισού αιώνα ενασχόληση με τα αυτοκίνητα, έχει δώσει στο προσωπικό της Ζαλμάς την ικανότητα και τη δυνατότητα να γνωρίζει όλες τις ανάγκες και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου σε όλη την πορεία. Έτσι στις εγκαταστάσεις υπάρχει η δυνατότητα και για:
  • Service
  • Φανοποιείο
  • Εύρεση ανταλλακτικών, τόσο αυθεντικά όσο και after market
  • Διεκπαιρέωση με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες
 
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μαζί με την χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας σας εγγυώνται πως οποιεσδήποτε εργασίες πραγματοποιηθούν στο αυτοκίνητο σας θα έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Τέλος, εάν θέλετε να αναβαθμίσετε ή να δώσετε στο αμάξι σας το προσωπικό σας τόνο, το τμήμα με τα αξεσουάρ είναι πάντα στην διάθεση σας.
 
Ότι και να χρειαστείτε , στον Ζαλμά θα το βρείτε!
 

Επικοινωνία
Επωνυμία: Ζαλμάς
Διεύθυνση: Σοφ.Βενιζέλου 55Α & Αγ.Λαύρας 8, Λυκόβρυση  
Τηλέφωνα: 210 2855155,210 2834346
Fax: 210 2844326
Email: [email protected]
Site: http://zalmas.gr/index.php
 
Ωράριο Λειτουργίας
 
Έκθεση:
Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-20.30, Σάββατο 09.00-15.00
Service-Ανταλλακτικά-Φανοποιείο:
Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-16.00
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις