Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Service για Hyundai-Kia στο Ίλιον - Καπλαντζής

Service για Hyundai-Kia στο Ίλιον - Καπλαντζής

Διαβάστηκε από 99059 αναγνώστες - 20/8/2022

Η σωστή συντήρηση του Κορεάτη σου απαιτεί γνώσεις και εξειδίκευση σε όλα τα επίπεδα, επομένως για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο επιλέγεις το εξειδικευμένο συνεργείο service Καπλαντζής που θα δώσει λύση σε κάθε σου πρόβλημα.

Η επιχείρηση Καπλαντζής λειτουργεί από το 1996 στη Λεωφ. Χασιάς 189 στο Ίλιον και διαθέτει εμπειρία και άρτιες τεχνικές γνώσεις στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων Hyundai-Kia. Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Κοινοποίησέ το »


Οι τεχνικοί της εταιρίας εξειδικεύονται εδώ και αρκετά χρόνια στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων Hyundai-Kia, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε εργασία τους ανατεθεί.

Ο ιδιοκτήτης Καπλαντζής Αλέξανδρος έχει λάβει μέρος στην 1η Ολυμπιάδα σε αγώνες μηχανικών στην Seoul της Korea, όπου κύριος σκοπός ήταν οι βλάβες σε σασμάν, σύνθετα μηχανολογικά προβλήματα διάγνωση GDS SCANER και επισκευή αυτών όπου κατέλαβε την 3η θέση παγκοσμίως! Επίσης έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων όπου έλαβε και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:
  • Συνεργείο Αυτοκινήτων HYUNDAI - KIA
  • Ηλεκτρολογείο
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
  • Ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών
  • Φανοποιείο
  • Βαφές
  • Υγραεριοκίνηση
Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, οι αστείρευτες τεχνικές γνώσεις αλλά και η τεράστια πείρα, είναι το καλύτερο εχέγγυο για να τους επιλέξεις και να ξενοιάσεις μια και καλή από το άγχος επιλογής σωστού συνεργείου συντήρησης. Η ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, είναι πλέον γεγονός!

Παράλληλα, αν θέλετε να κινείστε πιο οικονομικά, η επιχείρηση Καπλαντζής είναι επίσημος εγκαταστάτης της εταιρείας Lovato σε συστήματα υγραερίου και φυσικού αερίου.
 
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Χασιάς ( Φυλής) 189 Ίλιον
Τηλ.: 210 2617912
Fax: 210 2615027
Κιν.: 6973 023340
Email: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις