Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Δοκιμάζουμε 31 All Weather ελαστικά

Διαβάστηκε από 8756 αναγνώστες - 4/2/2021

Τα All Weather ελαστικά αποτελούν μία λύση «ένα-για-όλα», αφού δεν χρειάζεται η αλλαγή τους κάθε έξι μήνες, ανάλογα την εποχή. Είναι όμως πραγματικά ασφαλή; Δοκιμάζουμε 31 σετ και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Τα all wheather ελαστικά βρίσκονται, όπως και παλιότερα, στη μόδα. Τα πλεονεκτήματα του «ένα-για-όλα-ελαστικού» είναι σαφή: Δεν απαιτεί την αλλαγή του κάθε έξι μήνες, ανάλογα με την εποχή, από θερινά σε χειμερινά και τούμπαλιν, δε χρειάζεται να κλείνετε τα σχετικά ραντεβού με το βουλκανιζατέρ σας, ούτε να ψάχνετε πού θα αποθηκεύετε αυτά, που δε χρησιμοποιείτε. Τα χρήματα, που εξοικονομείτε, μπορείτε να τα επενδύσετε σε ένα σαββατοκύριακο ξεκούρασης και χαλάρωσής σας χωρίς το αυτοκίνητο.
Μένει μόνο το αποφασιστικής σημασίας ερώτημα: Είμαι με τα all weather ελαστικά το ίδιο ασφαλής καθ οδόν, όσο με τα θερινά ή τα χειμερινά;Προκειμένου να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση αρμοδίως, κάναμε ένα check ασφαλείας μέσα σε όλες τις ζώνες του κλίματος. Αρχικά, λοιπόν, έπρεπε τα 31 προϊόντα να τα καταφέρουν σε ένα test φρεναρίσματος σε βρεγμένη και στεγνή άσφαλτο. Μόνο τα δέκα σετ ελαστικών με τα μεγαλύτερα αποθέματα ασφάλειας πήραν την ευκαιρία να αποδείξουν τις δυνατότητές τους και στις χειμερινές συνθήκες του πάγου και του χιονιού.

Έπειτα από το επίσης σημαντικό check, σχετικά με το κόστος τους, στο τέλος, μπορεί να δοθεί με απόλυτη σαφήνεια μια απάντηση στο ερώτημα για την ασφάλεια, που παρέχουν τα all weather ελαστικά. Όλα τα γεγονότα και τα αποτελέσματα των δοκιμών θα τα βρείτε στις ακόλουθες σελίδες.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις