Το καλύτερο αντικλεπτικό στον κόσμο

Διαβάστηκε από 6040 αναγνώστες - 24/4/2019

Η εταιρία Bear-Lock εδώ και 35 χρόνια αποτελεί τον φόβο κάθε επίδοξου ληστή αυτοκινήτων. 23 χώρες και 4 ήπειροι την εμπιστεύονται για τα αυτοκίνητα τους, εσύ ακόμα;

DACIA : DACIA SANDERO 1ο σε πωλήσεις SUV στην Ευρώπη! Ελάτε να το γνωρίσετε στην Automotivo.

Το αυτοκίνητο εκτός από εργαλείο δουλειάς είναι η κινητή περιουσία του καθενός. Για να μην νιώσετε ποτέ το απαράδεκτο συναίσθημα να μην βρείτε το αυτοκίνητο σας εκεί που το παρκάρατε, χρησιμοποιείστε ένα από τα καλύτερα αντικλεπτικά συστήματα στον κόσμο.

Η εταιρία Bear-Lock αποτελεί έναν παγκόσμιο κατασκευαστή μηχανισμών μπλοκαρίσματος μηχανικών κιβωτίων ταχυτήτων. Έχοντας γκάμα με περισσότερα από 2000 ρin & bolt μηχανισμών μπλοκαρίσματος εξακολουθεί να διευρύνεται με νέες κατασκευές που προσαρμόζονται σε νεοεμφανιζόμενα μοντέλα, όντας πάντα 2 βήματα μπροστά από κάθε επίδοξο κλέφτη.

Η επίσημη αναγνώριση, η καλύτερη απόδειξη
Ο bear lock μηχανισμός έχει αναγνωριστεί από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Πολωνία όπως: Alfa Romeo, Αudi, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Lancia, Lexus, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota και Volkswagen, ενώ η γκάμα της ήδη είναι στη λίστα των γνήσιων αξεσουάρ της Skoda Auto Polska. Όλα τα συστήματα που παράγονται διαθέτουν πιστοποιητικό ISO εξασφαλίζοντας έτσι εγγυημένο αποτέλεσμα.
 
Εάν και το δικό σας αυτοκίνητο διαθέτει μηχανικό κιβώτιο και πολύ απλά δεν θέλετε ποτέ να σας το κλέψουν, εμπιστευτεί  τον μηχανισμό Bear Lock.  Η εταιρία ροσφέρει δύο ομάδες συστημάτων ασφαλείας.
  • Ένα από αυτά είναι ο παραδοσιακός ρin μηχανισμός μπλοκαρίσματος, πρόδρομος των μηχανισμών μπλοκαρίσματος μηχανικών κιβωτίων ταχυτήτων, που τοποθετούνται εσωτερικά της κονσόλας του αυτοκινήτου.
  • Η επόμενη ομάδα συστημάτων ασφαλείας αποτελείται από μηχανισμούς μπλοκαρίσματος με μοντέρνες και αισθητικές κλειδαριές. Το στοιχείο κλειδώματος έχει εξοπλιστεί με κλειδαριά η οποία έχει γίνει ένα μέλος με τον μηχανισμό μπλοκαρίσματος , μειώνοντας τις κινήσεις για το κλείδωμα του συστήματος . Το κλείδωμα γίνεται με το χέρι γυρίζοντας και σπρώχνοντας ή απλώς γυρίζοντας την κλειδαριά.
Ο Bear-Lock μηχανισμός μπλοκαρίσματος πωλείται σε εμπορικούς αντιπροσώπους σε 23 χώρες σε 4 ηπείρους, έχοντας αποτρέψει εκατομμύρια παραβιάσεις.

 Μην χάνετε τον ύπνο ή το αμάξι σας, θωρακίστε το με Bear Lock! Κάντε κλικ εδώ και βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη.
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Bear-Lock
Διεύθυνση: Αυλώνος 102, 104 43 Σεπόλια ΑΘΗΝΑ
Τηλ: +30 211 401 0235 Κιν.: +30 698 905 0733 Κιν.: +30 693 403 7909
e-mail : [email protected]
Site: http://www.bearlock-wm.eu/el
 
 

DACIA : DACIA SANDERO 1ο σε πωλήσεις SUV στην Ευρώπη! Ελάτε να το γνωρίσετε στην Automotivo.

Σχετικες Ειδησεις