Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Καθαριστήρες

Διαβάστηκε από 5687 αναγνώστες - 19/1/2021

Οι υαλοκαθαριστήρες είναι από τα σημαντικότερα αξεσουάρ του αυτοκινήτου και η συντήρηση τους είναι πολύ σημαντική για ένα καθαρό παρμπρίζ. Συχνά παραβλέπεται από τους οδηγούς παρόλο που είναι ζωτικής σημασίας για την ασφαλή οδήγηση κατά την διάρκεια μιας έντονης βροχής, της χιονόπτωσης ή όταν σε κάποιο άσχετο χρόνο χρειαστεί να καθαρίσετε το παρμπρίζ σας.

Μπορείτε να αυξήσετε τη ζωή των υαλοκαθαριστήρων σας μέσω του τακτικού καθαρισμού ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα σε σχέση με την αγορά καινούριων. Ο καθαρισμός γίνεται με τα ακόλουθα βήματα:


1) Τοποθετήστε σε ένα καθαρό πανί ένα από τα διαθέσιμα προϊόντα που πωλούνται για τον καθαρισμό αυτοκινήτων. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα καταστήματα εξοπλισμού αυτοκινήτων. 
 
2) Κρατώντας τον υαλοκαθαριστήρα, σκουπίστε από  το ένα άκρο προς το άλλο, εμπρός και πίσω όσο περισσότερο χρειαστεί. Πάντα να χρησιμοποιείτε την καθαρή επιφάνεια καθώς θα μαζεύονται υπολείμματα βρωμιάς.
 
3) Αφού τελειώσετε, ελέγξτε την απόδοση των υαλοκαθαριστήρων ρίχνοντας νερό στο παρμπρίζ. Με αυτό τον τρόπο θα εντοπίσετε το κατά πόσο βοήθησε η συντήρηση τους.

Στην περίπτωση που μετά το πέρας καθαρισμού εντοπίσετε ελαττώματα στη λεπίδα (κομμάτια που λείπουν ή αλλοιώσεις) αντικαταστήστε άμεσα είτε την λεπίδα είτε τον υαλοκαθαριστήρα.
 

Σχετικες επιχειρησεις