Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Αγορά Αυτοκινήτου σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε μόνο με ένα «κλικ» τις 10 Καλύτερες Βελτιώσεις για το αυτοκίνητό σας.

Οι 10 Καλύτερες Βελτιώσεις με 1 κλικ

Διαβάστηκε από 10437 αναγνώστες - 30/6/2016

Δείτε με ένα «κλικ» τις 10 καλύτερες προτάσεις για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση, την εμφάνιση και την …άνεση του οχήματός σας.

Όταν κάποιος αποφασίζει να βελτιώσει το αυτοκίνητό του, το κάνει με βάση τα γούστα και τις ανάγκες του, αλλά και σύμφωνα με τις «ελλείψεις» του οχήματος. Ο όρος «βελτίωση» λοιπόν είναι πολύ ευρύς και υποκειμενικός, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις, αυτό που εσύ θεωρείς αναβάθμιση, οι άλλοι να το εκλαμβάνουν ως «τραγωδία», κάτι που συνήθως έχει να κάνει με την υπερβολή…

Καταρχάς, το πρώτο πράγμα που σηκώνει «βελτίωση» είναι η απόδοση του κινητήρα, αλλά και τα συστήματα ανάρτησης, πέδησης, εξάτμισης και διεύθυνσης. Περισσότερο γκάζι, καλύτερο κράτημα, ισχυρότερο φρενάρισμα και πιο συμμετοχική οδήγηση, αυτά είναι συνήθως τα ζητούμενα.

Από την άλλη, υπάρχει η εμφάνιση, αλλά και η …άνεση. Οι λύσεις είναι πολλές και ποικίλλουν από ένα αξεσουάρ έως ένα πλήρες body kit. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι αντηλιακές μεμβράνες, αλλά και οι προτάσεις αναβάθμισης των φωτιστικών σωμάτων του αυτοκινήτου. Αντίστοιχα είναι τα πράγματα και στο εσωτερικό, εκεί που τα aftermarket συστήματα multimedia κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Για να μην χαθείτε στη …μετάφραση, η Αγορά Αυτοκινήτου σας δίνει τη δυνατότητα να
δείτε μόνο με ένα «κλικ» τις 10 Καλύτερες Βελτιώσεις για το αυτοκίνητό σας. 10 προτάσεις που προέρχονται από καταξιωμένες εταιρείες του χώρου και οι οποίες σας εξασφαλίζουν την πραγματική «αναβάθμιση» του οχήματός σας.

Κάντε «κλικ» ΕΔΩ για να δείτε τις 10 Καλύτερες Βελτιώσεις για το αυτοκίνητό σας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις