Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Service για Ford στην Αθήνα - ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Service για Ford στην Αθήνα - ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ

Διαβάστηκε από 64526 αναγνώστες - 17/3/2024

Για ό,τι έχει να κάνει με το Ford σας υπάρχει μία επιλογή που πρωταγωνιστεί. Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ από το 1990, είναι συνώνυμη της εταιρίας, και έχει τη λύση σε ότι χρειαστείτε. Από αγορά νέου μοντέλου μέχρι service και εμπορία ανταλλακτικών.

Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του service και της εμπορίας αυτοκινήτων Ford από το 1990 με μεγάλη επιτυχία. Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει αλλά να χτίσει και μία αδιαμφισβήτητη αυτοκρατορία η οποία έχει στηριχτεί πάνω στην υπευθυνότητα και στην προσωπική σχέση με τον κάθε πελάτη.
Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην τόσο μεγάλη ανάπτυξη της εταιρείας αλλά και που της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και άκρως καταρτισμένο προσωπικό , η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία  και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της.

Μία επιχείρηση, όλες οι υπηρεσίες: Στην ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε. μπορείτε να 

  • Πραγματοποιήσετε service σε όλα τα μοντέλα της Ford με εγγύηση εργασιών και αποτελέσματος.
  • Βρείτε γνήσια ανταλλακτικά Ford για όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως σπανιότητας.
  • Επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές και να φτιάξετε επιτέλους στην καλύτερη τιμή αυτό που τόσο καιρό σας ενοχλούσε στο αυτοκίνητο σας. Από ένα πιθανό χαλασμένο a/c μέχρι και κρεμαγιέρα.

Έχοντας ως βασικό παρονομαστή στις ενέργειές της το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, δεν αρκείται μόνο στην εμπορία και το σέρβις αλλά επιδιώκει να προωθήσει καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις στον χώρο του αυτοκινήτου. Θα τα βρείτε όλα εύκολα και με ένα κλικ πατώντας εδώ, ενώ 


Ανακαλύψτε τον κόσμο της ΑΦΟΙ
ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε. με ένα κλικ στο www.ford-plessas.gr. Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας σε επισκευές οχημάτων Ford αλλά και για γνήσια ανταλλακτικά που μπορεί να αναζητάτε.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση:ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 22, ΑΘΗΝΑ  
Site: www.ford-plessas.gr 
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 2102230005 - 2102010117
Φαξ:2102010139

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις